Bu using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Veiligheid in eigen hand

U kent ze vast wel. De slogans van de Nederlandse overheid om ons te wijzen op onze verantwoordelijkheid als het gaat om een leefbare maatschappij voor iedereen. Denk aan: ‘Een beter milieu heb je zelf in de hand.’ Of: ‘Veilig internetten heb je zelf in de hand’. Maar wist u al dat u uw eigen veiligheid ook letterlijk in eigen hand kunt hebben?

Begin 2015 lanceerden wij de innovatieve STANLEY Guard app. STANLEY Guard is een mobiele applicatie die helpt bij het beschermen van potentieel kwetsbare mensen. Zodra de app staat ingeschakeld stuurt u met een simpele shake of tap een alarm naar onze STANLEY Alarmcentrale. De smartphone geeft ter plekke een afschrikwekkend audiosignaal en start automatisch beeld- en geluidsopnamen als bewijslast. Onze alarmoperator ontvangt de beelden en de GPS-locatie en neemt direct contact met u op. Kunt u niet antwoorden, of duiden de beelden op een gevaarlijke situatie, dan volgt alarmering van opvolgers en/of hulpdiensten. 

 

Helaas leven wij in een tijd waarin risico’s lijken toe te nemen en mensen zich steeds vaker niet veilig voelen. Hoewel het belangrijk is elkaar geen angst in te boezemen, is het natuurlijk wel fijn te weten dat er een app op de markt is die je kan helpen om je gevoel van veiligheid te vergroten. Wat wij zien is dat de app dan ook voor zeer veel verschillende doeleinden wordt ingezet. Zo zet Tonen Audiologische Techniek de app in voor de medewerkers die de hele dag op pad zijn en bij verschillende mensen over de vloer komen. Maar ook supermarkten en andere retailers gebruiken de app steeds vaker voor medewerkers die de winkel openen of juist sluiten. Beveiliging stopt namelijk niet als men de deur achter zich dicht trekt. Uit het zicht van de beveiligingscamera's en de collega's neemt het risico op een overval alleen maar toe.  En u bevindt zichzelf vast ook weleens in een situatie waarin u zich minder veilig voelt. Hoe fijn is het dan te weten dat u een app op uw mobieltje heeft die u direct in kunt schakelen? STANLEY Guard – uw veiligheid in eigen hand!

Over de auteur

Manno Jonker is als Accountmanager 3rd part Monitoring bij STANLEY Alarmcentrale verantwoordelijk voor het ontwikkelen en bouwen aan een optimale relatie met onze klanten. Manno werkt in deze functie intensief samen met andere partijen, waaronder installateurs, surveillancebedrijven en leveranciers van tijdelijke beveiligingsoplossingen.  Voor Manno vormen vertrouwen, eerlijkheid en openheid vanzelfsprekend de basis binnen iedere samenwerking.

Contact met Manno?