Bu using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Videobeelden altijd doorgezet met I View Now van STANLEY

Zeker weten dat camerabeelden te allen tijde worden doorgezet? En dat de beelden altijd veilig zijn opgeslagen? Dat kan met I View Now van STANLEY Alarmcentrale.

Via de ‘cloud’ van STANLEY kunnen de meest gangbare digitale recorders en camera’s worden gekoppeld aan de STANLEY Alarmcentrale in Amsterdam. Onze operators zijn hierdoor in staat camerabeelden in combinatie met een binnenkomend alarm direct te verifieren. Hierbij krijgt de operator de live beelden - tegelijk met de oorzaak-beelden- van het alarm te zien. In geval van daadwerkelijke calamiteiten kunnen de beelden via Live View direct worden doorgezet naar de politie. Daarnaast ontvangt de klant (indien gewenst) een notificatie per SMS of email van het (camera)alarm, waarbij gelijk via smartphone of tablet meegekeken kan worden.

In tegenstelling tot veel bestaande video-oplossingen (in de cloud) wordt het camerasysteem met I View Now continu “gepolled” vanuit de STANLEY Alarmcentrale. Hierdoor weten wij altijd zeker dat het camerasysteem goed functioneert. Daarnaast worden de beelden veilig opgeslagen in ‘de cloud’. Zo komt niemand voor de verrassing te staan dat het camerasysteem ten tijde van een calamiteit niet operationeel was.

Neem contact met ons op voor een demo via uw smartphone.