Bu using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Actueel

 • ISDN stopt per 1 september 2019

  De komende tijd gaan er 2 dingen veranderen in het communicatielandschap, die ook voor uw beveiligingssysteem gevolgen kunnen hebben: per 1 september stopt KPN met het ISDN-netwerk en ook het 3G-netwerk verdwijnt: per 1 januari 2020 bij Vodafone en per 1 januari 2022 bij KPN.  Wat betekent dit voor u? Voor alarmsystemen die melden over ISDN1-, ISND2- of een meervoudige PSTN-aansluiting, betekent dit dat alarmen en storingen per 1 september 2019 niet meer doorgestuurd kunnen worden naar onze meldkamer. Daarom moeten deze systemen zo snel mogelijk voorzien worden van een andere verbinding en/of overdrager. Voor systemen die een back-up verbinding hebben via 3G betekent dit dat deze bij gelegenheid omgebouwd moeten worden naar 4G. De impact verschilt per systeem, daarom geven wij u graag een persoonlijk advies. Neem daarvoor contact op met uw beveiligingsinstallateur of met onze operationele administratie voor de mogelijkheden op 088-0506678

 • STANLEY Videomanager

  Pré alarmbeelden met STANLEY Videomanager STANLEY Videomanager Uw camerasysteem wordt met de video-router gekoppeld aan STANLEY Alarmcentrale. Hierdoor beschikken de operators in het geval van een alarm direct over de live en pré-alarmbeelden, zodat de situatie meteen kan worden ingeschat. Daarnaast biedt Videomanager de mogelijkheid om de verbindingen tussen beveiligingscamera’s continu te monitoren en zijn alle verbindingen met de alarmcentrale versleuteld. Zo weet onze STANLEY Alarmcentrale altijd zeker dat het camerasysteem goed functioneert. U kunt met één of meerdere gebruiker accounts opnames beheren via de Videomanager Camera Portal en optioneel gebruik maken van Cloud opslag, alarm via SMS, Twitter of e-mail. Videomanager heeft middels software plug-ins tevens de beschikking over intelligent video analyse zoals kenteken-, object-, barcode-, gezichtsherkenning en branddetectie.

 • STANLEY Alarmcentrale lid VEB

  Recent is de STANLEY Alarmcentrale lid geworden van de VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven). Wat betekent dit voor u? Kiest u voor aansluiting op de STANLEY Alarmcentrale, dan kiest u voor kwaliteit met bijbehorend vakkundig advies. Veiligheid optimaal gerealiseerd door de gehele beveiligingsketen van installateur tot STANLEY Alarmcentrale. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 • UITNODIGING training CSL/DualCom

  Onlangs introduceerde STANLEY Alarmcentrale de nieuwe IP/GPRS kiezer van CSL DualCom. Met deze overdrager bieden wij een betrouwbare oplossing voor de overdracht van alarmsignalen naar de particuliere meldkamer. U realiseert hiermee een aanzienlijke kostenbesparing voor uw klanten. Bovendien is de CSL DualCom door het plug and playprincipe eenvoudig te installeren. Wij nodigen u graag uit voor een technische training om zorgeloos van start te kunnen gaan met de CSL DualCom. Tijdens deze training leert u alles over de mogelijkheden van de DualCom en hoe u deze kunt installeren. Daarnaast presenteren wij de bijbehorende online tool voor het beheer op afstand.