Bu using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Actueel

 • STANLEY Videomanager

  Pré alarmbeelden met STANLEY Videomanager STANLEY Videomanager Uw camerasysteem wordt met de video-router gekoppeld aan STANLEY Alarmcentrale. Hierdoor beschikken de operators in het geval van een alarm direct over de live en pré-alarmbeelden, zodat de situatie meteen kan worden ingeschat. Daarnaast biedt Videomanager de mogelijkheid om de verbindingen tussen beveiligingscamera’s continu te monitoren en zijn alle verbindingen met de alarmcentrale versleuteld. Zo weet onze STANLEY Alarmcentrale altijd zeker dat het camerasysteem goed functioneert. U kunt met één of meerdere gebruiker accounts opnames beheren via de Videomanager Camera Portal en optioneel gebruik maken van Cloud opslag, alarm via SMS, Twitter of e-mail. Videomanager heeft middels software plug-ins tevens de beschikking over intelligent video analyse zoals kenteken-, object-, barcode-, gezichtsherkenning en branddetectie.

 • STANLEY Alarmcentrale lid VEB

  Recent is de STANLEY Alarmcentrale lid geworden van de VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven). Wat betekent dit voor u? Kiest u voor aansluiting op de STANLEY Alarmcentrale, dan kiest u voor kwaliteit met bijbehorend vakkundig advies. Veiligheid optimaal gerealiseerd door de gehele beveiligingsketen van installateur tot STANLEY Alarmcentrale. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 • UITNODIGING training CSL/DualCom

  Onlangs introduceerde STANLEY Alarmcentrale de nieuwe IP/GPRS kiezer van CSL DualCom. Met deze overdrager bieden wij een betrouwbare oplossing voor de overdracht van alarmsignalen naar de particuliere meldkamer. U realiseert hiermee een aanzienlijke kostenbesparing voor uw klanten. Bovendien is de CSL DualCom door het plug and playprincipe eenvoudig te installeren. Wij nodigen u graag uit voor een technische training om zorgeloos van start te kunnen gaan met de CSL DualCom. Tijdens deze training leert u alles over de mogelijkheden van de DualCom en hoe u deze kunt installeren. Daarnaast presenteren wij de bijbehorende online tool voor het beheer op afstand.

 • Videobeelden altijd doorgezet met I View Now van STANLEY

  Zeker weten dat camerabeelden te allen tijde worden doorgezet? En dat de beelden altijd veilig zijn opgeslagen? Dat kan met I View Now van STANLEY Alarmcentrale. Via de ‘cloud’ van STANLEY kunnen de meest gangbare digitale recorders en camera’s worden gekoppeld aan de STANLEY Alarmcentrale in Amsterdam. Onze operators zijn hierdoor in staat camerabeelden in combinatie met een binnenkomend alarm direct te verifieren. Hierbij krijgt de operator de live beelden - tegelijk met de oorzaak-beelden- van het alarm te zien. In geval van daadwerkelijke calamiteiten kunnen de beelden via Live View direct worden doorgezet naar de politie. Daarnaast ontvangt de klant (indien gewenst) een notificatie per SMS of email van het (camera)alarm, waarbij gelijk via smartphone of tablet meegekeken kan worden. In tegenstelling tot veel bestaande video-oplossingen (in de cloud) wordt het camerasysteem met I View Now continu “gepolled” vanuit de STANLEY Alarmcentrale. Hierdoor weten wij altijd zeker dat het camerasysteem goed functioneert. Daarnaast worden de beelden veilig opgeslagen in ‘de cloud’. Zo komt niemand voor de verrassing te staan dat het camerasysteem ten tijde van een calamiteit niet operationeel was. Neem contact met ons op voor een demo via uw smartphone.